top of page

Wellness arrangement

Er was eens

een chalet in het Land van de Hilver...

… dat aan de rand van verschillende prachtige natuurgebieden lag. Er was heide, er was bos en er waren weilanden. De omgeving was wonderschoon! Vogels van allerlei pluimage vlogen af en aan: roodborstjes, Vlaamse gaaien, bonte spechten en nog veel meer graag geziene gasten. Af en toe sprong er een eekhoorn van tak tot tak, of stak een ree met haar jong de weg over. Het enige geluid dat je in het chalet horen kon, was het ruisen van de wind en het fluiten van al die mooie vogels. Een idyllisch plaatje! Toch was het chalet een beetje verdrietig. Hoe mooi het allemaal ook was en hoe lief de eigenaren ook waren, het chalet had de sterke wens om vaker bewoond te worden. De terrassen vroegen om tafels met biologische ontbijtjes erop. De schommel wilde geschommeld worden en op de glijbaan moest zeker een kind of gekke volwassene naar beneden roetsjen. De schaduwrijke plekjes in de tuin wilden door mensen worden bewonderd, opdat zij er heerlijk zouden kunnen uitrusten en zouden kunnen genieten van al het moois dat er te beleven was in de tuin en de omgeving. Omdat de eigenaren het chalet graag tevreden wilden houden, besloten zij dat ze gehoor moesten geven aan diens diep gevoelde wens. 

Hoe eindigt dit mooie sprookje? Dat ligt aan jou. Je bent van harte welkom in Casa Duende op chaletpark Kempenbos in Diessen.

IMG_0670.JPG
IMG_2698.JPG

Casa Duende ligt tussen Tilburg en Eindhoven in het stiltegebied van het land van de Hilver: op chaletpark Kempenbos in Diessen/ Baarschot. Het ligt naast Landal Green Park Duc de Brabant. Gasten die verblijven in Casa Duende kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het Landal Green Park. Er is daar een openlucht zwembad, midgetgolfbaan, terras, restaurant en winkeltje. In de omgeving zijn enkele restaurants en terrassen, volop natuur- fiets- en wandelgebieden en boerenbedrijven die lokale producten verkopen. 

Casa Duende heeft een woonkamer, twee slaapkamers waarvan een met stapelbed en de andere met twee eenpersoons bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden, twee terrassen en een tuin met speeltoestel en schommel. De badkamer en keuken zijn ruim en modern opgezet. 

Het verblijf is inclusief gas, water, elektraeen levensmiddelen pakket, koffie en thee 

gedurende het verblijf , verse kruiden uit eigen tuin (seizoensgebonden), een klankschaalsessie (indien gewenst + benoem dat je geboekt hebt via 1001klank) en eindschoonmaak. 

Zoek je een fijne plek met veel rust en ruimte, waar je het hoofd leeg kunt maken en waar creativiteit kan stromen? Casa Duende is wat je zoekt!

  • Prijs per nacht: zie Airbnb; Casa Duende in Diessen

  • Check-in tijd: vanaf 14:00 uur

  • Check-out tijd: 11:00 uur, verlate check-out mogelijk. Extra kosten € 10,00 p/u.

  • Ongeacht het aantal personen (in overleg maximaal 3)

  • Check de beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@majormusic.nl

  • Liever bellen of appen over de mogelijkheden? 06-83945782

IMG_5731.JPG
IMG_2710.JPG
IMG_0678.JPG
IMG_2709.JPG
IMG_9937.HEIC
IMG_2706.JPG
IMG_2707.JPG
IMG_2917.JPG
IMG_0674.JPG
bottom of page