top of page

Groepssessies klankschalen

Bij een groepssessie lig je op een yogamatje op de grond en komen de trillingen van de klankschalen en andere intuïtieve instrumenten via de oren binnen. De sessie wordt voorafgegaan door uitleg over de werking van de diverse instrumenten en een geleide meditatie, waardoor het lichaam zich klaar kan maken voor een diepgaande ontspanning. We komen met de schalen dicht in de buurt van de deelnemers, zodat het lichaam deze trillingen goed kan opnemen via de oren. De sessie duurt inclusief uitleg en koffie/thee/ water vooraf: 75 minuten. Na afloop kan indien gewenst, nagepraat worden over de effecten en ervaringen die deelnemers hadden.

 

Wij organiseren regelmatig zelf klankschaalsessies voor groepen op locatie.

De eerstvolgende is op zaterdag 2 maart in 's-Hertogenbosch. Dit is een speciale editie die inclusief lunch is en waarbij je de klankschalen vooraf zelf mag gaan uitproberen. De kosten van deze sessie zijn €25,00

De klankschaalsessies worden gegeven door Nanneke Piek en Rogier Monsieur.

Speciale aanbieding: als jij jouw huis ter beschikking stelt en minimaal zes deelnemers weet te mobiliseren, dan doe je zelf gratis mee met de groepssessie en de biologische lunch die wij erbij serveren. Voor meer informatie: zie tabblad tarieven en mogelijkheden.

De klankschaalsessies vloeien voort uit onze activiteiten als muziekcoaches in onze zang- en muziekstudio en hebben niets te maken met geneeskundige dienstverlening.

klankschaalsessie kopie.JPG
bottom of page