top of page

Individuele Klankschaalmassages

Bij een individuele klankschaalmassage lig je op de behandeltafel en worden de klankschalen op diverse punten van het lichaam geplaatst. Daardoor hoor én voel je de trillingen waardoor het effect dieper is dan wanneer de trillingen alleen via de oren binnenkomen. Op dit moment worden twee soorten individuele klankschaalmassages aangeboden:

1. algemene wellness sessie (60 minuten)

2. chakra sessie (75 minuten)

Bij de eerstgenoemde sessie worden verschillende punten op de achter- en voorzijde van het lichaam behandeld, waarbij een totale ontspanning wordt bereikt. Het lichaam wordt op een zachte manier losgetrild.

Bij de chakrasessie worden de diverse energiecentra van het lichaam geharmoniseerd, zodat doorstroming soepeler kan verlopen. De chakrasessie is uitgebreider en duurt daardoor langer. Weet je niet wat je moet kiezen? Neem contact op of begin met de wellness sessie. De wellness sessie is een mooie basisbehandeling, van waaruit een volgende stap kan worden gemaakt naar de chakra sessie. 

Een individuele Klankschaalsessie kan ook in een duo gedaan worden. Er zijn dan twee klankschaalmasseurs aanwezig om de sessie parallel te laten verlopen.  De klankschaalsessies worden gegeven door Nanneke Piek en Rogier Monsieur.

De klankschaalsessies vloeien voort uit onze activiteiten als muziekcoaches in onze zang- en muziekstudio en hebben niets te maken met geneeskundige dienstverlening.

Nan klankschalensessie sepia.JPG
bottom of page